daplum έγραψε:οποιος θελει το need for speed cardon...δεχομαι παραγγελιες.....υπαρχει!!!!:wink:για pc και για xbox
Ρε συ Κοτζακ, εχεις καμια κοπια στο μαγαζι να περασω αυριο; 8)
daplum έγραψε:οποιος θελει το need for speed cardon...δεχομαι παραγγελιες.....υπαρχει!!!!:wink:για pc και για xbox

KOSTAS έγραψε:OK...![]()
Ρε συ Κοτζακ, εχεις καμια κοπια στο μαγαζι να περασω αυριο; 8)

Giannis έγραψε:Yπαρχει ρε παιδια το παιχνιδι για PS2 σε torrent; Δωστε κανα λινκ !

Giannis έγραψε:Yπαρχει ρε παιδια το παιχνιδι για PS2 σε torrent; Δωστε κανα λινκ !

LeonFR έγραψε:Giannis έγραψε:Yπαρχει ρε παιδια το παιχνιδι για PS2 σε torrent; Δωστε κανα λινκ !
Παρε εγω το κατεβαζω ειμαι στο 60%![]()
http://rapidshare.com/files/6938523/Nee ... rrent.html

Giannis έγραψε:Thanks, αληθεια ποσο γρηγορα "ερχετε";

Faster έγραψε:Αυτο το αρχειο που κατεβαινει ,μετα τι το κανουμε για δωστε λιγο τα φωτα σας.

LeonFR έγραψε:Faster έγραψε:Αυτο το αρχειο που κατεβαινει ,μετα τι το κανουμε για δωστε λιγο τα φωτα σας.
Κωστα βασικα πρεπει να εχεις το προγραμμα Bitcomet στη συνεχεια οταν κατεβει ολο το παιρνεις και το γραφεις σε ενα dvd και εισαι ετοιμος να παιξεις

Faster έγραψε:Που θα το βρω το προγραμμα.

Giannis έγραψε:Kανεις δεν το εχει να μου κανει μια κοπια;

LeonFR έγραψε:Giannis έγραψε:Kανεις δεν το εχει να μου κανει μια κοπια;
Τα βρηκες δυσκολα στο κατεβασμα ,αυτο πρεπει να εχεις λιγο υπομονη να κατεβει

Giannis έγραψε:
Ακριβως αυτο ειναι, θελει καμια εβδομαδα με την ταχυτητα που ερχετε....
Δεν ειναι κριμα να παιδευομαι και τελικα να μην παιζει το αρχειο που κατεβασα. Γι αυτο ρωταω αν το εχει καποιος ετοιμο, ή εστω αν το εχει κατεβασει και ειναι ΟΚ σαν προγραμμα να μου δωσει το torrent.

LeonFR έγραψε:Σε δυο ωρες θα εχει τελειωσει το δικο μου θα σου πω αυριο αν ειναι ΟΚ το παιχνιδι,να το δοκιμασω

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης